Quí som ?  Quienes somos?  

Tenim una àmplia experiència amb la ensenyança de dibuix i pintura

Toni Bennasar  


Professor de dibuix i pintura amb 20 anys d'experiència .

Els seu primer alumne va entrar l'any 2001, quant va obrir  a Manacor el seu  centre " Estudi d'art Toni Bennasar" oferint classes de pintura. 

Toni Bennasar es va formar a una acadèmia privada de Palma de Mallorca entre els anys 1995 i 2000 i al 2016 es va graduar en Història de l'art. 

ART-PASTEL es la unió de la pràctica dels seus estudis  a la acadèmia privada i la teoría dels estudis oficials de Història de l'art per la UNED. Més  info a le web :  www.tonibennasar.com 


ART-PASTEL és una acadèmia de Belles Arts que prioritza sobre els ensenyaments del dibuix artístic, la tècnica de l'Pastel i la Història de l'Art. 
L'objectiu principal de la nostra acadèmia, és, sens dubte, que els nostres alumnes aprenguin, els processos i passos per aprendre a dibuixar i pintar  i a la vegada, poder satisfer les necessitats dels nostres alumnes i sensibilitzar-se que mitjançant l'art podem sentir-nos persones més plenes, més equilibrades i gaudir més de la vida.

T'oferim uns cursos i un ensenyament personalitzat adaptat als teus interessos i inquietuds personals a uns preus molt competitius i de la màxima qualitat recolzats per un equip humà que es caracteritza pel seu tracte cordial i esperit sensibilitzat perquè puguis avançar.


ART-PASTEL es una academia de Bellas Artes que prioriza sobre las enseñanzas del Dibujo Artístico, la Técnica del Pastel y la Historia del Arte. 

Te ofrecemos unos cursos y una enseñanza personalizada adaptada a tus intereses e inquietudes personales  a unos precios muy competitivos y de la máxima calidad respaldados por un equipo humano que se caracteriza por su trato cordial y espíritu sensibilizado para que puedas avanzar.

La meta principal de nuestra academia, es, sin duda, que nuestros alumnos aprendan, los procesos y pasos para aprender a dibujar y pintar y ante todo  poder satisfacer las necesidades de nuestros alumnos y sensibilizarlos de que mediante el arte podemos sentirnos personas más plenas, más equilibradas y disfrutar más de la vida. 

ENTREVISTA DIARIO DE MALLORCA A Toni Bennasar

Entrevista a Toni Bennasar
Publicación en el Diario de Mallorca 19/09/2020 Especial enseñanza